Pärnuvägen 28

Pärnuvägen 28

Slutpris

4 470 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Pärnuvägen 28


Slutpris
4 470 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Enplansvillan som har allt!

Nu kan vi erbjuda en optimalt planerad familjevilla med generös takhöjd och härligt ljusinsläpp som sätter en tydlig prägel på huset. Det första man möts av är den inbjudande hallen som leder vidare in i bostaden och först det rymliga vardagsrummet.
Vardagsrummet är mittpunkten i bostaden och är den självklara umgängesytan. I anslutning till vardagsrummet finns ett socialt kök med genomtänkta materialval, väl tilltagna arbetsytor, köksö med sittutrymme och plats för matgrupp.
Huset har utöver detta även fyra sovrum som har bra placeringar i huset. Två härliga badrum finns varav det ena har dusch och det andra både dusch och hörnbadkar.
Genomgående har stilrena och påkostade materialval gjorts med ljusa väggar och mörkare parkettgolv från Tarkett. I hallen finns ett praktiskt klinkergolv som är perfekt när vädret gör skor blöta. Badrummen känns lyxiga med kakel på väggarna och marmor på golven. Golvvärmen i huset ger en god komfort och det inbyggda ljudsystemet ger en trivsam ljudupplevelse.
Baksidans altan med sitt stora trädäck ger barnfamiljen stora sociala ytor med plats för både loungeyta och matbord. Här finns pergola med utekök, inglasat uterum med skjutpartier och ett spa-bad. Detta nås via tre utgångar från bostaden men även givetvis från trädgården. Trädgårdens gräsytor inbjuder till lek och angränsar mot skogsparti. Kanske skulle det passa med en pool i anslutning till altandäcket! Ett garage finns i huskroppen och på uppfarten finns plats för flera fordon.
Området är nybyggt och har fina natursköna omgivningar med närhet till havet. Välkomna att boka tid visning och låt er förälskas!


Boarea/biarea
149,6/29,3 kvm
Driftkostnad
34 074 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.