Strandvägen 33

Strandvägen 33

Slutpris

3 550 000 kr


Kolberga— Oskarshamn

Strandvägen 33


Slutpris
3 550 000 kr

Kolberga— Oskarshamn

Generös villa med magnifikt läge!

I ständigt populära Kolberga presenterar vi nu denna rymliga familjevilla med en härligt solig trädgårdstomt och utsikt mot havet!

Bostaden har ett genomgående fint ljusinsläpp som tillsammans med den trivsamma planlösningen skapar ett ljust och harmoniskt hem. Rummen är fördelade på tre våningsplan med totalt fem sovrum, vardagsrum, kök med matplats och ett vindsloft. Vindsloftet gör huset unikt och är en självklar samlingsplats för familj och vänner. Vardagsrummet har en bra placering vid kök och matplats vilket är optimalt för socialt umgänge. Eldstaden värmer skönt kalla vinterdagar och luft/luft värmepumpen som används som AC ger ett behagligt inomhusklimat på sommaren. Här finns det plats både för den stora familjen eller för er som ute efter många rum. Bergvärme har installerats för en god driftekonomi.

Huset ligger perfekt placerat på den kuperade trädgårdstomten med ett insynsskyddat läge. Ett inglasat uterum och ett charmigt lusthus skapar möjlighet att koppla av och njuta av soliga sommardagar. Bilen parkerar man i carporten eller på den rymliga uppfarten.

På Strandvägen 33 bor man i ett fridfullt område på svårslaget läge med närhet till såväl rekreation i härlig natur som havsbad och Oskarshamns stadskärna. Här har man också närhet till förskola och skola vilket gör detta till ett perfekt läge för barnfamiljen. Här bor och stortrivs många familjer - Välkommen att bli en av dem! Anmäl intresse redan idag.


Boarea/biarea
164/43 kvm
Tomtarea
1 421 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-02-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.