Värdshusgatan 4C

Värdshusgatan 4C

Slutpris

1 700 000 kr


Centrum— Oskarshamn

Värdshusgatan 4C


Slutpris
1 700 000 kr

Centrum— Oskarshamn

Fantastisk fyra i centrala Oskarshamn!

Välkomna till Värdshusgatan 4C i centrala Oskarshamn. Här på en lugn bakgata så har du bara några få minuters promenad till allt som stadskärnan har att erbjuda. Den här etage fyrarummaren har ett hörnläge i området, vilket innebär att det finns mycket härligt ljusinsläpp. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två balkonger med många soltimmar och en helt fantastisk vy över taktopparna och ner mot hamnen. Du har också två helkaklade badrum och mycket förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Ännu en sak att nämna är trots det centrala läget så har du princip ingen insyn i bostaden, mycket tack vare placeringen på huset och höjden.

Vill du bo i centrala Oskarshamn i en unik och imponerade bostadsrätt? Vill du ha något som är långt utöver det vanliga? Då ska du anmäla din plats till visningen, välkommen!


Boarea
87 kvm
Avgift
5 864 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.