Kungsvägen 79

Kungsvägen 79

Slutpris

1 315 000 kr


Bergkvara— Torsås

Kungsvägen 79


Slutpris
1 315 000 kr

Bergkvara— Torsås

Äldre charm i kombination med modern komfort!

Föreställ dig den fantastiska solnedgången över åkrarna och ett idylliskt lantligt läge bakom stengärdesgården som ramar in trädgården på baksidan. Som om inte det vore ljuvligt nog så befinner du dig på "cykel-avstånd" till havet. I Bergkvara bjuds du på sköna havsbriser, saltstänk, samt härligt bad- och båtliv mitt emellan Kalmar och Karlskrona.

Bostadshuset som är över 100 år gammalt, skänker mycket charm i kombination med modern komfort. Ljust kök med matplats och ett stor härligt altandäck utanför. Vardagsrum med braskamin som skänker skön värme när det är kallare ute. Badrum med dusch, samt tvättstuga och en "extra" toalett. Två sovrum i entréplan och ett tredje sovrum på övre plan. På övre plan finns också ett större allrum/TV-rum, samt en möblerbar hall. Perfekt som "hemmakontor". Båda utrymmena har takkupa som skänker både trivsamt ljus och rymd till rummen. Vacker utsikt över åkerlandskapen intill.

Trevlig trädgårdtomt som pryds en vacker stenmur. Stora grönytor som inbjuder till lek för barnfamiljen, eller odling för dig med "gröna fingrar". Det finns också uthus som inrymmer garage, vedförråd samt ett förråd som skänker gott om förvaringsutrymme. Förrådet har av tidigare ägare använts som gästrum.

Andra stora plus är att du har snabb internetuppkoppling via fiber, samt kommunalt vatten och avlopp installerat i huset.

Runt Bergkvara finns flera omtyckta badplatser att besöka under sommarhalvåret. Här har du också promenadavstånd till bl.a. förskola, skola, pizzeria och mataffär. I Torsås som är endast ca 5 km bort så finns det full service med bl.a. kommunkontor, nybyggd högstadieskola, bibliotek, kulturskola, sporthall, ICA, Coop, apotek, hälsocentral m.m.

För den golfintresserade finns också välbesökta Möre GK på behagligt avstånd.

Bergkvara ligger mellan, Kalmar och Karlskrona, där det är ca 30 min åt endera håll med bil, samt goda kommunikationer med buss åt båda håll.


Boarea
112 kvm
Driftkostnad
32 300 kr/år
Tomtarea
2 635 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-28

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Kungsvägen såldes av oss 2022-04-28. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Kungsvägen.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.