Hästhagsvägen 3

Hästhagsvägen 3

Slutpris

800 000 kr


Fårbo— Oskarshamn

Hästhagsvägen 3


Slutpris
800 000 kr

Fårbo— Oskarshamn

Villa i fina Fårbo!

Välkomna till det fina natursamhället Fårbo, här har du närhet till vacker natur, badsjö, havet, livsmedelsaffär, restauranger och en bra pendlingsväg in till Oskarshamn.
Huset är en enplansvilla med källare fördelat på 77kvm på varje våningsplan. Du har ett garage utöver detta som du kan ta dig till via källaren. Huset har fått flera handikappanpassade åtgärder så som ramp till entréhallen anpassade trösklar och en trapphiss till källarvåningen. Villan fick ett nytt tak 2014 och uppdaterade vitvaror i form av tvättmaskin 2020 och ny kyl/frys 2022. På entréplan har vi ett större vardagsrum där du har en öppen spis och utgång till balkongen. Köket har plats för middagsbordet och god skåpsförvaring, vi har också två sovrum i bra storlek och badrummet. På källarplanet har du två gästrum/sovrum , tvättstuga med dusch, pannrum, förvaringsmöjligheter, toalett och tillgång till garaget. Ute på framsidan har vi det fina inglasade uterummet där man kan avnjuta fina kvällar och värma sig via infravärmen.

Söker du en villa i omtycka Fårbo? Då ska du absolut anmäla dig till visningen, välkommen!


Boarea/biarea
77/77 kvm
Driftkostnad
36 695 kr/år
Tomtarea
1 029 kvm
Rum
3 rum
Såld
2022-12-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.