Gullabovägen 30

Gullabovägen 30


Gullabo— Torsås

Gullabovägen 30Gullabo— Torsås

Villa med en äldre charm och karaktäristisk stil från början av 1900-talet. Det här är ett perfekt hus för dig med den stora familjen eller vill ha möjligheter att kunna hyra ut. Huset är idag uppdelat i två bostäder, en på entréplan och en på övervåningen, men det går lika bra att göra om till ett enfamiljshus för den som vill. Båda bostäderna är fullt utrustade med kök och badrum, på nederplan har du även en separat WC i anslutning till de två sovrummen som finns. Köket på nedervåningen är byggt lokalt från fabriken i Skruvemåla, som numera är nerlagd. Huset byggdes till 1972 och under den tillbyggda delen finns inredd källare med tvättstuga, bastu med dusch samt sovrum.

Tidigare har det bedrivits däckverkstad och möjligheter finns för den som vill driva någon egen verksamhet. I framkant av fastigheten har du en stor verkstads- och butikslokal och bakom denna byggnad har du garagebyggnad med tre garage samt förråds-del, stor asfalterad yta att kunna arbeta på finns mellan garage och verkstad. Ytterligare byggnad med möjlighet att ställa in fordon eller ha som förvaring finns, dock har byggnaden satt sig och det finns större konstruktionssprickor.

Det är ett stort, gediget och välplanerat hus där du välkomnas in via veranda till en rymlig hall med vävd tapet på väggarna. Till vänster har du trappan som leder upp till övervåningen (lägenheten).
Rakt fram från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med fint parkettgolv och härligt ljusinsläpp. Här finns en trevlig braskamin med keddy att krypa upp framför och värma sig de lite kallare dagarna. Utgång till terass under tak. Från vardagsrummet kommer du sedan in i den tillbyggda delen där de båda sovrummen finns tillsammans med en toalett.
Går man åt höger i hallen har du ett ljust och trevligt rum som idag använts som sällskapsrum, men blir utan större insatser ett ytterligare sovrum eller matsal. Köket har du intill och det går i ljusa toner med vita köksluckor och en charmig skäppahylla. Köket är utrustat med spis med ugn, diskmaskin och kyl/frys. Groventrén ligger anslutande till köket där du även har badrum och trappa ner till källaren.

När du kliver upp för trappan möts du först av en möblerbar hall med en fin eldstad och utgång till balkongen. Fortsätter du längre in kommer in till vardagsrummet där du på golvet har en vacker fiskbensparkett.
Lägenhetens kök går i ljusa toner med ljusgrå skåpsluckor och en fin mönstrad tapet på väggarna. Här finns utrymme att ha ett matbord vid det stora fönstret som ger härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med spis med ugn och kyl/frys.
Här finns även ett sovrum, ett badrum med dusch, toalett och tvättställ.

Du har en stor och härlig tomt på hela 2700 kvm som är uppdelad i en trädgårds del där det finns gott om plats för odling för dig med gröna fingrar och även utrymme för trevliga trädgårdslekar. På den andra delen av tomten har du istället en asfalterad infart och uppställningsplats som ligger i anslutning till en större garagebyggnad och verkstadslokalen.

I Gullabo finns ett aktivt föreningsliv, samt både förskola och skola.
På behagligt avstånd har du centrala Torsås, där du bl.a. hittar affärer, matställen, apotek, hälsocentral m.m.

Kontakta fastighetsmäklaren för intresse, mer information och visning!


Boarea/biarea
180/35 kvm
Driftkostnad
73 716 kr/år
Tomtarea
2 700 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Gullabovägen såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Gullabo samt även på Gullabovägen.

Boka värdering
Alexander Midjich
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad