Allévägen 11A

Allévägen 11A


Centralt— Oskarshamn

Allévägen 11ACentralt— Oskarshamn

Genomgående tvårummare med inglasad balkong!

Varmt välkommen till Allévägen 11A!
Denna fina tvårummare utgör det perfekta valet för dig som söker en mysig och ljus bostad mitt i centrum. Lägenheten är genomgående vilket ger ett generöst ljusinsläpp från två riktningar.
Ytskikten är stilrena och följer en röd tråd igenom hela bostaden. De enhetliga ytskikten skapar en god harmoni och gör det lätt för en ny köpare att flytta in och börja trivas från dag ett. Köket är modernt och snyggt med gott om skåpsförvaring och plats för en matgrupp. Det rymliga och ljusa vardagsrummet är utformat för att tillvarata utrymmet på bästa sätt. Här finns det gott om plats för båda soffgrupp och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet nås den mysiga inglasade balkongen som förlänger säsongerna. Badrummet är helkaklat och renoverades 2000 i samband med föreningens stambyte. Bostadens sovrum har en bra yta där man utan problem får plats med dubbelsäng och sängbord.

Så om du letar efter en tvårummare där ljusinsläpp är viktigt, med en modern touch och en inglasad balkong, då har du hittat rätt! Välkommen att anmäla ditt intresse!


Boarea
53.5 kvm
Avgift
4 116 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna lägenhet på Allévägen såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Allévägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad