Björngatan 2A

Björngatan 2A

Slutpris

860 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Björngatan 2A


Slutpris
860 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Sällsynt tvårummare med havsutsikt!

Nu har vi fått förmånen att presentera denna havsnära pärla, vi säger varmt välkomna till Björngatan 2A! Här njuter man av närheten till stadskärnan, hamnen, padelbanor, gym och fina promenadstråk, egentligen finns allt som behövs inom gångavstånd.
Bostaden ger ett ljust och hemtrevligt första intryck. Fönster i två väderstreck resulterar i ett mycket härligt ljusinsläpp. Från köket och sovrummet finns den slående utsikten över det fina hamninloppet att njuta av. Trevlig planlösning där det är öppet mellan kök och matplats, med rymligt vardagsrum och bra storlek på sovrummet. Spotlights i vardagsrummet är en trevlig detalj som förhöjer mysfaktorn i bostaden. Från vardagsrummet nås balkongen med plats för en liten sittgrupp. Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med föreningens stambyte 2006. Här finns det även möjlighet att installera en tvättmaskin om så önskas.
En mysig och insynsskyddad uteplats har skapats och får nyttjas av föreningens medlemmar.

Sammanfattningsvis är detta ett hem med en förtjusande utsikt som inte får missas, varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 448 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.