Furuvägen 18A

Furuvägen 18A

Slutpris

630 000 kr


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 18A


Slutpris
630 000 kr

Åsa— Oskarshamn

Tillfälle med utsikt i vänliga Åsa!

Välkommen till 6:e våningen på Furuvägen 18A! Hit tar du dig antingen med hiss eller via trapporna, vilket innebär att bostaden passar alla målgrupper. Med det höga läget har man en unik utsikt över staden, hamninloppet och delvis ut över Östersjön. Från balkongen i västerläge har man härlig kvällssol och vidunderlig utsikt.
Bostaden disponerar hall, badrum med dusch, ett rymligt kök, ett stort och ljust vardagsrum som ger olika möbleringsmöjligheter och två sovrum. Bostaden har äldre ytskikt, så här finns möjligheter att sätta sin egen prägel för att trivas.
Välkommen att boka dig på visning för att uppleva bostaden på plats!
Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och vacker skärgårdsmiljö. Livsmedelsaffär finns endast några minuters gångväg från huset.


Boarea
67.3 kvm
Avgift
3 632 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2021-03-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.