Furuvägen 16A

Furuvägen 16A

Slutpris

820 000 kr


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 16A


Slutpris
820 000 kr

Åsa— Oskarshamn

Fräscht hem med högt läge!

Nu har vi tillfället att erbjuda ett snyggt renoverat hem med bra läge i populära Åsa. Bostaden är genomgående och har generöst med ljusinsläpp. Nuvarande ägare har utfört löpande renoveringar sedan förvärvet 2016. Enhetliga golv i en fin mörk nyans har lagts in i kombination med tapetserade väggar varav vissa fondtapeter. Hallens väggbeklädnad är praktiska målade panelskivor. Avhängningsförvaringen och fyra garderober i hallen är perfekt för att få undan ytterkläder och skor. Ett inbjudande kök har skapats med med ny inredning och maskinell utrustning från 2019. Från det rymliga vardagsrummet kommer man ut till balkongen som ligger i ett soligt söderläge. I badrummet har tvättmaskin installerats 2021. I bostaden finns även två sovrum varav det större har en rymlig garderob med skjutdörrar.

Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och vacker skärgårdsmiljö. Lekplats och grillplats finns i området. Livsmedelsaffär finns endast några minuters gångväg från huset. Välkommen på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
3 724 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.