Furuvägen 20C

Furuvägen 20C


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 20CÅsa— Oskarshamn

Ett härligt hem att trivas i!

Nu kan vi erbjuda en pärla med bland annat tre genomgående balkonger och ett mycket härligt ljusinsläpp. Lägenheten är en tvårummare på tredje våningen i populära Åsa. Från samtliga rum finns utgång till balkong. Mellan de tre balkongerna finns det öppningar så att man kan gå fritt. Bra med garderobsförvaring finns i hallen och vill man ha mer förvaring finns det plats för fler garderober i det rymliga sovrummet. Köket är snyggt och modernt med plats för matgrupp, ett extra plus är att det finns gott om skåpsförvaring. Badrummet har fått sig en uppfräschning i form av ommålning av väggarna.

Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och vacker skärgårdsmiljö. Lekplats och grillplats finns i området. Livsmedelsaffär finns endast någon minuts gångväg från huset.

Detta är ett hem som du flyttar in och börjar trivas redan från dag ett. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!


Boarea
60.2 kvm
Avgift
3 231 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-25

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna lägenhet på Furuvägen såldes av oss 2023-09-25. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Furuvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad