Furuvägen 12B

Furuvägen 12B

Slutpris

785 000 kr


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 12B


Slutpris
785 000 kr

Åsa— Oskarshamn

Tilltalande ytor i markplan!

Välkommen till denna orörda pärla på Furuvägen 12B! Här finns kök, sovrum och vardagsrum - alla med utgång till den härliga baksidan. Även ett badrum finns.

Bostaden har äldre standard vilket gör detta till en riktig pärla med möjligheten att skapa ett drömboende. Här kan man välja att modernisera och renovera efter sin egen smak. Att bostaden är placerad i markplan med stenlagda uteplatser och en mindre trädgård som man kan utnyttja för trivsamt sommarhäng är ett stort plus. Den fria baksidan mot lekplatsen ger en lummig och avkopplande miljö. Det perfekta läget gör det lätt att njuta av de gröna omgivningarna!

Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och vacker skärgårdsmiljö. Lekplats och grillplats finns i området. Livsmedelsaffär finns endast några minuters gångväg från huset. Välkommen på visning!


Boarea
60.2 kvm
Avgift
3 390 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
-1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.