Mandalsvägen 7

Mandalsvägen 7


Kristineberg— Oskarshamn

Mandalsvägen 7



Kristineberg— Oskarshamn

Välplanerat hem med bra läge!

Nu kan vi presentera denna välplanerade villa på Mandalsvägen 7! Villan är belägen på en återvändsgata med lekplats och grönytor strax intill, som gjort för barnfamiljen! Med sina fyra sovrum och två badrum finns det gott om plats för hela familjen att bo bekvämt och trivas. Bostaden är välvårdad, men för den som önskar finns möjligheter att sätta sin egen touch på interiören. Vardagsrummet är stort och rymligt, vilket blir den perfekta platsen för umgänge med nära och kära. Centralt placerad i vardagsrummet stoltserar en kronspis som både förhöjer mysfaktorn och är ett bra komplement till uppvärmningen. Allrummet på ovanvåningen har ett fint ljusinsläpp och har en bra yta för möblering. På baksidan av huset finns även två härliga uteplatser, den ena är öppen och den andra är ett inglasat uterum med skjutbara partier som förlänger säsongerna. Uteplatserna nås även inifrån. Det finns dessutom ett garage som ger plats åt bilen och ytterligare förvaringsmöjligheter. Fiber finns indraget.

Omgivningarna erbjuder fina natursköna strövområden, motionsspår och på ett rimligt avstånd nås en fantastisk skärgårdsmiljö. I området finns även F-9 skola, mindre centrum och vårdcentral.

Låter det intressant? Välkomna att boka tid för visning!


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
29 462 kr/år
Tomtarea
951 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-05-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.