Rödslevägen 2

Rödslevägen 2

Slutpris

2 625 000 kr


Rödsle— Oskarshamn

Rödslevägen 2


Slutpris
2 625 000 kr

Rödsle— Oskarshamn

Trivsam familjevilla nära skola!

Välkommen till denna rejäla familjevilla med bra läge nära natur och skola! Bostadshuset är väl underhållet med nyare tak och fönster. I samband med takbytet, monterades solfångare som är ett bra komplement till bergvärmesystemet, för att få en lättskött och kostnadseffektiv driftkostnad. Det är även fördelaktigt med en tegelfasad för mindre yttre underhåll. Interiört har en trivsam planlösning skapats med flera möjligheter till umgängesytor och i dagsläget finns det fyra sovrum. Köket har gott om skåpsförvaring och bänkytor. Från allrummet som nyttjas som matrum nås det inglasade uterummet. Övervåningen är en mysig plats där eldstaden har en central placering. Källarvåningen ger otroligt bra plats för förvaring, hobbyverksamhet och även bastubad med dusch. Det vidbyggda garaget med förrådsdelar har mycket tilltalande och uppfarten som delvis är undertak är väl tilltagen i yta. Trädgården är mycket välskött med fina planteringar och växter. Förra året anlades en köksträdgård där det finns goda möjligheter för köparen att ta vid. På tomten finns även en praktisk redskapsbod. Baksidan angränsar mot kommunens grönområde med tillhörande lekplats. Området erbjuder även vackra Döderhultsdalen och F - 9 skola endast kort gångväg från huset. Optimalt för barnfamiljen! Kom på visning för att själva uppleva detta trivsamma hem på plats.


Boarea/biarea
168/110 kvm
Driftkostnad
29 162 kr/år
Tomtarea
870 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.