Rönnskärsvägen 3

Rönnskärsvägen 3

Slutpris

2 375 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Rönnskärsvägen 3


Slutpris
2 375 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Familjevilla med bra läge!

I Kristinebergs utkant ligger Rönnskärsvägen 3 på en återvändsgata och där hittar du denna trivsamma familjevilla på hela 163 kvm fördelat på 2 plan. Huset har ett stort garage, carport och en rymlig infart så att få plats med bilen kommer inte vara några problem. Baksidan och det inglasade uterummet är två av husets stora guldkorn. Du har fina planteringar, fruktträd, uteplatser, gräsytor och med den rymliga inglasade altanen blir det en självklar plats för trevligt umgänge.
Villans planlösning erbjuder väl tilltagna rum såsom fem sovrum, två allrum och två badrum. Letar du efter en villa med mycket utrymme så har du absolut hittat rätt! Välkommen att anmäla din plats till visningen!


Boarea
163 kvm
Driftkostnad
40 659 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-07-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.