Skogsvägen 6 / Gröndal / Oskarshamn

Fin villa med underbar trädgård

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
135/75 kvm
Driftkostnad
47 446 kr/år
Tomtarea
1 113 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-11-27
Bostaden är såld!

Denna villa på skogsvägen såldes av oss 2018-11-27. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på skogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina hus med en underbart vacker trädgård. Huset är från 1939 och mycket välvårdat, har 135 kvm boyta fördelat på 2 plan. Rymligt kök och stora sällskapsytor för umgänge samt 1 badrum i entréplan. 2-3 sovrum på övre plan samt en toalett. Hel källare med bl.a. tvättstuga och bastu. Bergvärmepump som uppvärmning. Inglasad altan samt flera uteplatser i trädgården som innehåller såväl fruktträd som prydliga buskar och blommor. Lugnt villakvarter med gångavstånd till både förskola och skola upp till åk 9 samt till mataffärer. (OBS! I driftkostnaden ingår uppvärmning av friggebod, filteranläggning och pump till dammen m.m. vilket betyder att man kan få ner denna betydligt med enkla justeringar.)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.