Tallvägen 17

Tallvägen 17

Slutpris

775 000 kr


Södertorn— Oskarshamn

Tallvägen 17


Slutpris
775 000 kr

Södertorn— Oskarshamn

Tilltalande tvårummare i populära Södertorn!

Vi kan stolt presentera denna attraktiva tvårummare på Tallvägen 17!

Här erbjuds en ljus och tilltalande lägenhet på andra våningen som totalrenoverades 2019/2020. Bostaden har en trevlig genomgående planlösning med fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. I samband med renoveringen har neutrala färger på väggarna valts och enhetliga golv lagts in. Det ger ett gott intryck som man möts av direkt när man stiger in genom ytterdörren. Det harmoniska sovrummet har olika möbleringsmöjligheter för olika behov. Köket har en lantlig stil med delvis vitrinöverskåp samt separat kyl och frys som är väldigt praktiskt. Badrummet är smakfullt renoverat med fina materialval och man kan lätt tillbringa några extra minuter här på morgonen och bara njuta. Det rymliga vardagsrummet har plats för både soffa och matgrupp. Den inglasade balkongen ger en ökad trivselfaktor och förlänger årets säsonger. Dessutom finns gott om garderobsförvaring.

Föreningen är stabil och har god ekonomi. I föreningens hus och omgivningar finns bl a tvättstugor med torkrum, förråd, cykelrum, övernattningslägenhet och parkeringsplatser. Placeringen är på lagom gångavstånd till skolor, livsmedelsaffärer och centrum.

Ett tillfälle som inte får missas! Välkommen att boka plats till visningen!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 050 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.