Vesslestigen 2

Vesslestigen 2


Kristineberg— Oskarshamn

Vesslestigen 2Kristineberg— Oskarshamn

Generösa ytor på hörntomt!

Nu finns chansen att förvärva en praktisk familjevilla i eftertraktade Kristineberg. En tillbyggnad av ursprungshuset har gjorts vilket gör detta hus till ett av de större i området. Här har man skapat ett mycket tilltalande och välplanerat hem med fina umgängesytor och flera sovrum. I båda våningsplanen finns badrum, båda med dusch och det ena med bastu. Här kan man njuta av utemiljön med stenlagda uteplatser, altan med markis, inglasat uterum och en balkong. Omfattande förbättringar har utförts under åren med bl a nytt tak och nya fönster. Fiber finns indraget. Bra uppfart och garage med fjärrstyrd port och förrådsdel finns också. Den grönskandetTrädgården är delvis insynsskyddad med en baksida som angränsar mot en allmänning. Här erbjuds fina natursköna omgivningar med motionsspår och närhet till havet. Gångavstånd till mindre köpcentrum, vårdcentral och F-9 skola.
Välkommen att boka plats på visning!


Boarea/biarea
160/1 kvm
Driftkostnad
41 856 kr/år
Tomtarea
646 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-08-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.