Rödskärsgatan 9

Rödskärsgatan 9

Slutpris

1 820 000 kr


Påskallavik— Oskarshamn

Rödskärsgatan 9


Slutpris
1 820 000 kr

Påskallavik— Oskarshamn

Trevlig familjevilla på återvändsgata!

Välkomna till det fina kustsamhället Påskallavik! Med närhet till havet, badplatser, båtlivet, livsmedelsbutiker, restaurang, förskola och skola så har Påskallavik det mesta man kan önska. Du har även bara några minuters körtid till Oskarshamn och Mönsterås.
Fastigheten ligger på en återvändsgatan och erbjuder en trevlig trädgårdstomt med härliga uteplatser, inglasat uterum, garage, carport och en rymlig infart! Villan har en bra planlösning med tre sovrum på entrévåningen, ett större vardagsrum i vinkel och ett bra tilltaget kök. Du kan ta dig ut till baksidans altan via köket eller det inglasade sovrummet genom sovrum 2. På källarvåningen har vi ett stort allrum med en insattskamin av märket Keddy. Du har ett enormt stort förrådsutrymme där du också tar dig till pannrummet och garaget. I pannrummet så har du luft-vattenpannan där man också har kopplat på solpaneler för varmvattnet. Vidare i källarvåningen har du ett förråd under trappan, tvättstuga och badrum med bastu.
Söker du en familjevilla i ett lugnt område med närhet till de mesta? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen, välkomna!


Boarea/biarea
112/112 kvm
Driftkostnad
33 825 kr/år
Tomtarea
1 027 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.