Glasholm 150

Glasholm 150

Slutpris

1 450 000 kr


Glasholm— Söderåkra— Kalmar

Glasholm 150


Slutpris
1 450 000 kr

Glasholm— Söderåkra— Kalmar

Lantligt belägen villa i Glasholm!

Söker du efter villan med stora utrymmen och välplanerad planlösning, fem sovrum och generösa sociala ytor? Här bor du med en lantlig känsla i lugna och trevliga miljöer, havet och fin badstrand endast några km bort. Välkommen till Glasholm 150!

Du skymtar villan redan från vägen och när du kör genom den breda infarten har du huset på din vänstra sida och en stor öppen gårdsplan framför där du har gott om plats.
Villan som har sitt ursprung från mitten av -70-talet är stor med en totalyta på ca 270 kvm fördelat i 1,5 plan samt en delvis inredd källare. Boytan landar på generösa 164 kvm och bjuder dig på ett välplanerat entréplan där du har en välkomnande hall, stort vardagsrum med matsals-del, kök med utgång till uteplatsen, plats för matbord och utrustat med allt du behöver. Tre sovrum och badrum. Övervåningen ger dig två stora sovrum i vardera ända av huset, ett stort allrum samt ett duschrum. Källaren är delvis inredd med ett allrum. Här finns även stor tvättstuga samt pannrummet med nyinstallerad luft-vattenvärmepump. Pelletsbrännaren finns fortfarande kvar vilket ger dig ett bra läge att kunna anpassa uppvärmningskällan utifrån vad som är bäst för dig.

Det är inte bara huset som bjuder på stora ytor, här har du även en fantastiskt stor, fin och grönskande trädgård på 3 760 kvm med inslag av uppvuxna träd och buskar. Tomten omgärdas av åker med en trädlinje som skärmar av. I den södra delen av tomten rinner Glasholmsån som blir till en naturlig kommungräns mellan Kalmar och Torsås. Intill har nuvarande ägare ställt ett vindskydd och uppfört en grillplats som då blir ett trevligt inslag i trädgården och en plats att kunna samlas vid. Utöver huset så har du även ett stort garage med två carports, en på vardera sida.

Ca 4 km bort har du närhet till en fin sandstrand i Fulvik, eller varför inte besöka Stufvenäs Gästgifveri som har spa, övernattning och restaurang? I Söderåkra som endast ligger 5 min bort med bil finns livsmedelsbutik med postservice, simhall, hotell och lunchrestauranger. För den golfintresserade ligger Möre golfbana på bekvämt avstånd. Du kommer även snabbt ut på E22:an som tar dig antingen till Kalmar eller Karlskrona på ca 30 minuter vilket gör att du har närheten till två större regioner för jobb och övriga aktiviteter.

Är det här din nya bostad, kontakta fastighetsmäklaren för mer information och intresse!


Boarea/biarea
164/110 kvm
Driftkostnad
37 809 kr/år
Tomtarea
3 760 kvm
Rum
6 rum (5-6 sovrum)
Såld
2022-12-29

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Glasholm såldes av oss 2022-12-29. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Glasholm.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.