Strömby Östergården 108

Strömby Östergården 108

Slutpris

600 000 kr


Strömby— Torsås

Strömby Östergården 108


Slutpris
600 000 kr

Strömby— Torsås

Lantligt läge med en härlig trädgård!

Varmt välkommen till Strömby Östergården!
Drömmer du om ett lantligt läge, nära naturen och med en härlig trädgård? Då kan det här vara något för dig. Belägen på en rymlig tomt om 2 004 kvm erbjuds en underbar trädgård, med en imponerande samling av olika sorters rosor. Trädgården har också många andra grödor såsom vindruvor, krusbär, örter, rabarber och potatis, vilket ger möjlighet till självhushållning och njutning av färska grönsaker direkt från din egen trädgård.

Här får du möjlighet att njuta av den lantliga miljön på bästa sätt. Ett utekök, byggt år 2021, låter dig laga mat utomhus och ta tillvara på den underbara omgivningen. Ett trädäck, byggt år 2020, ger en trevlig plats att koppla av och umgås med familj och vänner på. Ett växthus, byggt år 2022, ger dels möjlighet att odla växter året runt och kanske utöka sortimentet i trädgården ytterligare, men också plats för att slå sig ner för en kopp kaffe eller en måltid när det är svalare ute. En pergola där du kan njuta av utomhusmåltider eller kan koppla av med en god bok.

På fastigheten finns också ett uthus, vilket ger utmärkt förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och annat material.

Huset består av två delar - den ursprungliga delen och en tillbyggd del. Den ursprungliga delen innehåller ett vardagsrum med eldstad och utgång till altanen, vilket ger en mysig atmosfär och en perfekt plats för avkoppling. Det öppna taket till nock ger en luftig känsla och öppnar upp för naturligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med spis, ugn, spisfläkt och kylskåp och ger alla nödvändiga bekvämligheter för matlagning.

Den tillbyggda delen av huset inkluderar ett sovrum med en platsbyggd våningssäng, vilket gör att utrymmet utnyttjas på bästa sätt. Här finns också ett matrum med ett burspråk som skänker ett trivsamt ljusinsläpp till matplatsen där man kan njuta av sina hemodlade grödor och lantliga omgivningar. Dessutom finns det ett yt-effektivt sov-loft som ger extra utrymme och kan användas som extra sovplats eller för förvaring.

I Strömby bor du med närhet till bl.a. köpcenter med affärer och matställen i Söderåkra, samt till Påryd med bl.a. affär och lantcafé.

Varmt välkommen att boka in dig på visning.


Boarea/biarea
47/12 kvm
Driftkostnad
26 113 kr/år
Tomtarea
2 004 kvm
Rum
3 rum
Såld
2023-08-19

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna fritidshus på Strömby Östergården såldes av oss 2023-08-19. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Strömby Östergården.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Ronja Issau

Assistent
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.