Tjärekulla Sandlyckan 109

Tjärekulla Sandlyckan 109

Slutpris

1 305 000 kr


Tjärekulla— Torsås

Tjärekulla Sandlyckan 109


Slutpris
1 305 000 kr

Tjärekulla— Torsås

Idylliskt lantligt läge med närhet till "allt" i Torsås!

Varmt välkommen till Tjärekulla Sandlyckan 109. Här bor du i en lugn och rofylld lantlig miljö med omgivning av skog och natur. Samtidigt endast ca 2,5 km in till "allt" i centrala Torsås.

Vad sägs om vackra trägolv, synliga bjälkar i taket, värmande kakelugnar och vedspis från Husqvarna? Bostadshuset bjuder på mycket charm, men också på modern komfort. Det perfekta huset både för dig som söker permanentbostad eller för dig som söker fritidshus att kunna nyttja året runt.

Bostadshuset har genomgått flera stora renoveringar den senaste tiden och bjuder bra genomtänkt planlösning och inrymmer fem rum och kök, samt badrum. Härlig stenlagd uteplats med eftermiddags-/kvällssol.

På den stora härliga tomten på hela 5 289 kvm finns flera fruktträd, både en vedeldad badtunna och en pool, samt lekstuga och uthus som inrymmer hönshus, vedförråd, förråd, verkstad/snickarbod och ett loft med förvaring.

På tomten är också mycket markarbete gjort för att förbereda för att bygga dubbelgarage ca 53 kvm. Stora delar av byggmaterialet med bl.a. stomme och takstolar finns inköpt och följer med i köpet. Mer information och dokumentation finns under dokumentfliken.

Här bor du med närhet till Torsås där det finns bl.a. förskola, skola, affärer, matställen, apotek, vårdcentral, samt goda kommunikationer till både Kalmar och Karlskrona.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
78 kvm
Driftkostnad
37 900 kr/år
Tomtarea
5 289 kvm
Rum
5 rum
Såld
2021-09-06

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Tjärekulla Sandlyckan såldes av oss 2021-09-06. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Tjärekulla Sandlyckan.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.