Vinbladsgatan 2C / Peru/Reginelund / Västervik

Villa Peru/Reginelund

Slutpris
2 775 000 kr
Boarea
171 kvm
Driftkostnad
34 791 kr/år
Tomtarea
485 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-03
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Vinbladsgatan såldes av oss 2018-09-03. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Vinbladsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Peru/Reginelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt 2-plans hus i omtyckt område, nära centrum, med vacker utsikt över Slottsruinen och Slottsholmen. 171 kvm fördelat på 3 sovrum, vardagsrum, kök, matsal/allrum, toalett, badrum samt duschrum/tvättstuga. Stora ytor för umgänge och bra förvaringsmöjligheter. Insynsskyddad trädgårdstomt med växthus och fina planteringar. Flera uteplatser i olika väderstreck. Garage och förråd finns. Närhet till gym, förskola, skola och mataffär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten