Karlsgatan 32 H

Karlsgatan 32 H

Slutpris

1 950 000 kr


Väster Park— Örebro

Karlsgatan 32 H


Slutpris
1 950 000 kr

Väster Park— Örebro

Stor balkong i syd-/västläge, mot innergård och Väster park. Kök renoverat 2018.

Välkommen till en rymlig trea om 88 kvm i mysiga och natursköna Väster Park. Stor balkong med markis i syd-/västläge, in mot innergård och parken. Köket är renoverat 2018 och har numera en köksö med förvaring och plats för barstolar. Alldeles intill köket ligger vardagsrummet med en perfekt yta för matgrupp på ena sidan och för sittgrupp på andra sidan. Innanför vardagsrummet kommer du till den privata delen av lägenheten, två sovrum och en klädkammare. Klädkammaren går att göra om till separat wc/duschrum. Badrummet når du från hallen. Det är ett rejält helkaklat badrum med elburen golvvärme.

Här är det välordnat och välskött. I föreningen finns det 45 bostäder, 30 garage och 35 parkeringsplatser. Till samtliga garage och parkeringsplatser har laddbox till elbil installerats (2022). Det finns även flera gästparkeringar, alldeles intill husen. Föreningen har installerat solcellsanläggning (2022) för att minska elkostnaden för de gemensamma utrymmena. Föreningen äger marken. Till lägenheten finns ett rejält källarförråd, ca 9 kvm. Här i samma källare finns även en fin gemensam tvättstuga.

Att bo i Väster Park ger dig en omedelbar närhet till grönytor, träd och fågelkvitter. Härifrån är det dessutom nära till city, endast 10 min cykelavstånd. Lugnt och välskött område med nära till vårdcentral, flera olika mataffärer, skola och Trängens idrottsplats. Nära till resecentrum (1,5 km) och till påfart/avfart på motorvägen.

Säljarnas egna ord:
Vi har särskilt uppskattat att bo i en lugn och grönskande park och samtidigt enkelt kunna promenera eller cykla till city! Balkongen ligger i syd-/västläge och får många fina soltimmar på eftermiddag och kväll. Sovrummen ligger mycket bra placerade i lägenheten och håller sig svala om somrarna!


Boarea
88 kvm
Avgift
6 470 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-06-25

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2023-06-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.