Stortorp 315

Stortorp 315

Slutpris

2 550 000 kr


Stortorp— Örebro

Stortorp 315


Slutpris
2 550 000 kr

Stortorp— Örebro

Rar gård i en klassisk "Bullerby", 15 minuter öster om citykärnan

I Stortorp kan du skapa ditt egna lilla paradis på drygt 1 hektar mark. Huvudbyggnaden har sitt ursprung från år 1790 och har sedan byggts ut i omgångar. Idag reser sig en faluröd länga med lertegel på höjden av fastigheten. Byggnaden har två fina entréer, en på var sida om byggnaden. Rymligt lantligt vitt kök med bröstpanel, vedspis och fönster i tre väderstreck. Innanför köket ligger utbyggnaden från 1993 med möblerbar hall och vardagsrum med braskamin. På ovanvåningen finns allrum och två sovrum, toaletter finns på båda våningsplanen, det på entréplan har dusch. I källaren hittar du tvättstugan och en fantastisk fin jordkällare.

Gårdens uthus har garage, verkstad, förråd och isolerat hobbyrum med uppvärmning. Fristående mindre hus används till gästrum.

Känslan här är att du har en egen ostörd plats på jorden samtidigt som du vet att det finns grannar nästgårds. Slå dig ner på altanen eller i det väderskyddade lusthuset och njut av vidsträckta vyer som du kan odla på om du önskar.

Stortorp har en riktig bullerbykänsla och ligger 7 km. öster om Universitetet, i närområdet finns Fridhems förskola och grundskola samt fotbollsplan och padelbana. Skolbuss går till Fridhemsskolan, Tybblelund och Almbyskolan. Med bil är det 10 minuter till Almbyplan med affärer, apotek, restauranger och blomsteraffär.


Boarea/biarea
127/16 kvm
Driftkostnad
29 415 kr/år
Tomtarea
10 644 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-30

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Stortorp såldes av oss 2023-03-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Stortorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.