Allmänningarud 5

Allmänningarud 5

Slutpris

2 900 000 kr


Allmänningarud— Finnerödja— Laxå

Allmänningarud 5


Slutpris
2 900 000 kr

Allmänningarud— Finnerödja— Laxå

Nyrenoverad och charmig sekelskiftesvilla med lantligt läge!

Ett unikt och storslaget bostadshus med en generös yta om hela 155 + 70 kvadratmeter som fördelar sig på 6 rum och kök - detta hus har något som tilltalar de allra flesta! Villan totalrenoverades med mycket kärlek och omsorg mellan 2017-2020 och är utrustad med alla detaljer och moderna bekvämligheter som hör ett modernt hem till. Alla utrymmen är noga genomtänkta för att kunna glädjas med familj och vänner av varje stund i huset såväl till vardag som till fest.

Via en rymlig och välkomnande hall med vackert trägolv tar man sig vidare in i husets hjärta och sällskapsdel. Ljuset flödar in från stora fönster med spröjs och här erbjuds en generös takhöjd och flertalet vackra kakelugnar. På entréplan ryms stort kök fullt maskinellt utrustat med separat skafferi och vedspis, rymlig matsal, vardagsrum, 3 hallar, gäst wc samt sovrum med eget badrum och mindre walk in closet. Från hallen i groventré nås inglasat uterum som förlänger sommaren.

På övreplan slås du av en fantastisk rymd med allrum, 3 sovrum, duschrum samt den del av vinden som fortfarande står oinredd som kan göras till ytterligare sovrum eller stort allrum. Denna villa är för er som ställer höga krav på ert boende!

Beläget på stor och vacker natur/trädgårdstomt utan några grannar inpå husknuten. Fristående uthus med snickeriverkstad/förråd, garage för en bil, samt vedförråd och carport för flera bilar eller mindre traktor. Här finns också hönshus för er som drömmer om att vakna upp till nyvärpta ägg till frukost. Trädgårdslandet skapar möjlighet för egna odlingar.

Här på Allmänningarud 5 finner ni ett optimalt och bekvämt boende i en rofylld miljö med närhet till svampskogar, fina promenadvägar och vackra sjöar med badplatser. Härifrån är det inte heller långt till en av Sveriges kanske vackraste och spännande nationalpark - Tiveden. Här finns fantastisk natur, storslagna naturområden med stora stenblock och djupa dalar där enligt sägnen, trollen har sin hemvist. Här är det inte svårt att trivas.

Beläget mellan Hova och Laxå längs lugn grusväg utan trafik.

Kom och upplev denna unika fastighet på plats, välkommen på visning!


Boarea/biarea
155/70 kvm
Driftkostnad
31 700 kr/år
Tomtarea
3 845 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-10-10

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna villa på Allmänningarud såldes av oss 2023-10-10. Se alla våra försäljningar i Finnerödja samt även på Allmänningarud.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.