Slätåsen 511 / Garphyttan / Örebro

Charmig fritidsbostad med ett naturskönt läge vid foten av Kilsbergen. Två fungerande eldstäder!

Slutpris
795 000 kr
Boarea
77 kvm
Driftkostnad
6 020 kr/år
Totalareal
5 035 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-06
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på slätåsen såldes av oss 2019-05-06. Se alla våra försäljningar i Garphyttan samt även på slätåsen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Garphyttan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen ut till lugnet på Slätåsen 511.

Här saluförs nu detta charmiga fritidsboende om 77kvm som inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. På entréplan möts vi av ett kök som 2014 försågs med en ny kamin. I före detta skafferiet har en förbränningstoalett installerats.
Vidare in genom köket kommer vi till verandan som är perfekt för att varva ned med en bok och blicka ut över tomten och naturen.
Vardagsrummet är utrustat med en kamin. På övervåningen finner vi en hall i mitten och två sovrum på vardera sida av hallen.
Stora renoveringar som utförts på huset är det nya taket från 2006, nya fönster 2015, förbränningstoalett från 2013 samt renovering av verandan år 2007.
Tomten om 5.035kvm ger en lummig inramning och gott om utrymme för den som vill komplettera med tillbyggnation eller gäststuga. På tomten finns ett uthus med vedbod och redskapsbod.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.