Myrö 558

Myrö 558

Slutpris

795 000 kr


Myrö— Örebro

Myrö 558


Slutpris
795 000 kr

Myrö— Örebro

Fritidshus på "egen" ö i Hjälmaren!

Nu finns finns möjligheten att få tillgång till en egen ö i Hjälmaren. Fritidshuset ligger endast ca 10 km med bil från Örebro och en kort båttur ut. Söker du avkoppling är detta det perfekta stället för dig, öarna ligger helt utan insyn och med fantastiska vyer ut över sjön. Flera bryggor och verandor i bästa solläge. Fyra båtplatser på fastlandet medföljer. Alla bekvämligheter du behöver såsom solpaneler för el, reningsverk för rening av sjövatten samt toalett (separett).

Ön har allt du kan tänka dig för en avkopplande sommarhelg. Allt lösöre ingår i köpet såsom båt, kanot, möbler både inne och ute, kräftburar, trädgårdsredskap/maskiner m.m.

Stället består av två öar. På den "stora" ön står huvudstugan som inhyser kök, vardagsrum/sovutrymme. Där står också en gäststuga med tre sovplatser. På stora ön finns även ett förrådshus med duschrum, toalett (separett installerad 2020) och vedeldad bastu. Lilla ön har ett förrådshus som inhyser toalett (separett) samt båtslip, vedförråd och kompost.

Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning!


Boarea/biarea
30/15 kvm
Arrende
7 958 kr/år
Tomtarea
700 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-05-27

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Myrö såldes av oss 2022-05-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Myrö.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.