Nyborgsgatan 8 / Lindesby / Lindesberg

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
192 kvm
Driftkostnad
44 311 kr/år
Totalareal
1 486 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på nyborgsgatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på nyborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindesby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd villa från 2010 med högt soligt läge med grönområde intill! Villan erbjuder ett fantastiskt kök, ett stort vardagsrum, 4 sovrum, allrum mm. Här finns kaklad dusch/wc samt stort utrymme på övervåningen förberett för ytterligare ett badrum. Villan har balkong med fin utsikt över Lindesjön och stor uteplats med trädgårdsplattor. Villan omges av en lättskött trädgårdstomt med baksidan mot fint grönområde. Villan har närhet till förskolor, skolor, naturen och fint promenadstråk runt Lindesjön!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.