Pershyttan 651

Pershyttan 651

Slutpris

2 400 000 kr


Pershyttan— Nora

Pershyttan 651


Slutpris
2 400 000 kr

Pershyttan— Nora

Fastighet i enskilt läge omgiven av härlig natur!

Välkommen till Pershyttan och denna charmiga fastighet, belägen bara några kilometer från Nora tätort. Huvudbyggnaden är i två plan och omfattar 140 kvm, med bergvärme installerad 2020 för optimal energieffektivitet.

På den stora tomten om 7.258 kvm finns tre sidobyggnader som erbjuder en mängd möjligheter: en snickeriverkstad för den händige, generösa förrådsutrymmen, garage, carport, vedbodar och en bastu för avkopplande stunder. Den grusade gården har gott om utrymme för uppställning och parkering, medan naturtomten och gräsytorna erbjuder en perfekt plats för rekreation. Njut av mysiga kvällar vid grillplatsen, omgiven av den rofyllda naturen.

Fastigheten har ett enskilt läge, inbäddat i naturskön omgivning, men ändå bara några kilometer från charmiga Nora. Här får du det bästa av två världar – avskildhet och lugn, samtidigt som du har nära till stadens bekvämligheter.

I närheten finns också Kulturreservatet Gamla Pershyttan, en välbevarad bergsmansby med en rik historia av malmbrytning och järntillverkning från 1300-talet fram till modern tid. Området är skyddat som kulturreservat för att bevara den unika bymiljön samt det omgivande jordbruks- och industrilandskapet, vilket ger dig en chans att uppleva svensk industrihistoria på nära håll.

Detta är en fastighet som erbjuder en unik kombination av komfort, natur och kultur.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea/biarea
140/15 kvm
Driftkostnad
28 849 kr/år
Tomtarea
7 258 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2024-06-18

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Pershyttan såldes av oss 2024-06-18. Se alla våra försäljningar i Nora samt även på Pershyttan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.