Änggatan 23 / Centralt / Örebro

Central tvåa!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 628 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Änggatan såldes av oss 2019-06-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Änggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Att bo på adress Änggatan 23 innebär närhet till allt vad city har att erbjuda så som mataffärer, shopping, gym, apotek, restauranger, uteliv mm!

Lägenheten är mycket trivsam och har helkaklat badrum från 2018. Bra förvaringsmöjligheter med "walk-in-closet" samt garderober i sovrummet. Det finns även ett varmförråd och ett kallförråd som tillhör lägenheten.
Populär och mycket stabil förening med parkeringsgarage. I föreningen finns även flera tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal med övernattningsrum.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.