Blombergsvägen 5

Blombergsvägen 5

Slutpris

6 350 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Blombergsvägen 5


Slutpris
6 350 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Välkomna till Blombergsvägen 5 i Adolfsberg! Smakfull och tilltalande 1½-plansvilla!

Välkomna till Blombergsvägen 5 i Adolfsberg! Smakfull och tilltalande 1½-plansvilla belägen med ett insynsskyddat läge på friköpt tomt. Villan byggdes 1982 och har en boyta om ca: 160 m² 5 rum och kök varav 4 stycken sovrum. På bottenvåningen finner ni ett stort kök med matplats och med en öppen och trevlig planlösning, utgång till altan och det fina poolområdet, dusch/wc, groventré/tvättstuga samt 3 stycken sovrum. På övervåningen finns ett stort allrum med ryggåstak samt med en hel gavel i glas, dusch/wc, sovrum och klädkammare. Bergvärme för låga energikostnader, friköpt tomt om 872 m², stort isolerat garage om ca: 70 m² med möjlighet till 3 stycken bilar samt en lika stor källare under garaget! passar med fördel någon typ av hobby eller verksamhet. Ägaren har under senare tid genomfört renoveringar och inrett i god smak. Gå in på vår hemsida och ta del av all information. Huset är ett s k Smarthus: Styrning av app, dator med schemaläggning, till största del belysning, larm, värme och ventilation, musik/högtalare, flertal rullgardiner, markiser. Huset utnämndes av tidningen NA 2017 till Örebros smartaste hus! Se separat dokument! Välkomna på visningen önskar Mäklarhuset.


Boarea/biarea
160/140 kvm
Driftkostnad
31 757 kr/år
Tomtarea
872 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-17

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Blombergsvägen såldes av oss 2022-09-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Blombergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.