Bollstigen 10 / Centralt / Örebro

GAVELRADHUS MED BÄSTA LÄGE I SÖRBY!

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea
130 kvm
Avgift
5 508 kr/mån
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Bollstigen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Bollstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är boendet för er som vill bo centralt och rymligt med egen trädgård. Vackra originaldetaljer och stor potential! 130 kvm + källare, 6 rok varav 5 sovrum! Radhuset är fördelat på tre plan, med kök, vardagsrum, sovrum och separat wc i entréplan. Eldningsbar öppen spis i vardagsrummet. På övre plan finns fyra sovrum (varav ett med snedtak), badrum och klädkammare/förråd. Källarplanet har en rymlig och mysig gillestuga med trägolv, tvättstuga samt gott om förrådsutrymmen.
Altan och lummig grönskande trädgård i västerläge med flera fruktträd/bärbuskar bl.a. vinrankor som växer i växthuset, äppel- och päronträd, plommon, hallon, vinbär, björnbär etc. Till bostaden hör även en plats i varmgarage, ingår i avgiften.

Bostadsrättsföreningen Änggårdarna är en stabil förening med mycket god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och garage. Det finns få radhus i Örebro med så centralt läge! Du kan enkelt promenera eller cykla till restauranger, shopping, mataffärer, parker, förskolor och skolor. Kort promenadväg längs med Sveaparken till Behrn Arena för fotboll och hockey, bandyhall, Idrottshuset, simhall och gym.

VÄLKOMNA PÅ VISNING!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.