Britagatan 10a / Ormesta / Örebro

3 rok med gavelläge och egen uteplats i Ormesta!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 517 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Britagatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Britagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ormesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Britagatan 10a och en mycket funktionell gavellägenhet med egen uteplats i natur och citynära Ormesta. Här bor du bekvämt i denna välplanerade 3 rok på ca 66 kvm. Tack vare bostadens gavelläge så finns här en gräsmatta som går runt hela gaveln, från bostadens framsida till baksidan där även en trätrall och en mindre plattsatt yta finns. Parkering finns i direkt anslutning till bostaden. Till bostaden hör ett förråd direkt utanför entrén.
Gångavstånd till två olika förskolor, Tybblelundsskolan (F-6) och friidrottshallen Tybblelundshallen. 4,5 km till city och 1,5 km till Universitetet och Markaspåret motionsspår. Det är dessutom endast 2,5 km till Willys i Almby, ICA Maxi vid Universitetet, restauranger, blomaffär och gym. Inom promenad- och cykelavstånd finner du Naturreservatet Oset/Rynningeviken med mycket fina motionsslingor och vacker natur precis intill Hjälmaren. Vackert naturområde som är fint att besöka samtliga årstider. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ormesta

Med oändliga möjligheter till ett rikt friluftsliv samtidigt som du befinner dig ett stenkast från city. Här möts tidlösa klassiska hus och nyproduktion. I det här populära området bor familjen som umgås, uppskattar tillgänglighet och valmöjligheter, en perfekt plats för den moderna familjen.

Skolor och barnomsorg

Förskolor och grundskolor finns i närområdena.

Kommunikationer

Till området Ormesta tar man sig via stadsbuss linje nr 9 och länsbuss linjerna nr 721 och 724.

Natur och fritid

Området Ormesta ligger i direkt anslutning populära strövområdet Erik Rosenbergs stuga, Oset, Rynningeviken och Hjälmaren. Rynningeviken är även populärt för fågelskådning. I området ligger idrottsanläggningen Tybblelundshallen samt i närområdet vid Örebro Universitet finns även där idrott och fritidsanläggning.

Restauranger och Affärer

I närområdet finns livsmedelsbutiker, blomsteraffär, restauranger, gym och bensinmack. Området är i ett expansivt skede där nya bostadsområden växer fram.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.