Britagatan 10a

Britagatan 10a

Slutpris

1 650 000 kr


Ormesta— Örebro

Britagatan 10a


Slutpris
1 650 000 kr

Ormesta— Örebro

3 rok med gavelläge och egen uteplats i Ormesta!

Välkommen till Britagatan 10a och en mycket funktionell gavellägenhet med egen uteplats i natur och citynära Ormesta. Här bor du bekvämt i denna välplanerade 3 rok på ca 66 kvm. Tack vare bostadens gavelläge så finns här en gräsmatta som går runt hela gaveln, från bostadens framsida till baksidan där även en trätrall och en mindre plattsatt yta finns. Parkering finns i direkt anslutning till bostaden. Till bostaden hör ett förråd direkt utanför entrén.
Gångavstånd till två olika förskolor, Tybblelundsskolan (F-6) och friidrottshallen Tybblelundshallen. 4,5 km till city och 1,5 km till Universitetet och Markaspåret motionsspår. Det är dessutom endast 2,5 km till Willys i Almby, ICA Maxi vid Universitetet, restauranger, blomaffär och gym. Inom promenad- och cykelavstånd finner du Naturreservatet Oset/Rynningeviken med mycket fina motionsslingor och vacker natur precis intill Hjälmaren. Vackert naturområde som är fint att besöka samtliga årstider. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 622 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-22

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Britagatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Britagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.