Djäknegatan 36 / Almby / Örebro

Mycket trevligt hus med fint läge!

Slutpris
5 610 000 kr
Boarea/biarea
112/104 kvm
Driftkostnad
40 285 kr/år
Tomtarea
811 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Djäknegatan såldes av oss 2020-10-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Djäknegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Djäknegatan 36! Huset är om totalt 216 kvm! Mycket välvårdat hus med en bra och insynsskyddad tomt. Huset har förutom ovanvåning med dess tre sovrum, kök, dubbla badrum och vardagsrum en högkvalitativ källare där det i dagsläget hyrs ut en lägenhet med en inkomst om ca 5000:-/månad. Låga driftskostnader med bergvärme installerad. Nyligen asfalterad uppfart , fastigheten kommer vara besiktigad och energideklarerad.
Varmt välkomna med era frågor och väl mött på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Almby

Med oändliga möjligheter till ett rikt friluftsliv samtidigt som du befinner dig ett stenkast från city. Här möts tidlösa klassiska hus och nyproduktion. I det här populära området bor familjen som umgås, uppskattar tillgänglighet och valmöjligheter, en perfekt plats för den moderna familjen.

Skolor och barnomsorg

I Almby finns sju förskolor och fyra grundskolor årskurs F-9. Almby är även ett populärt bostadsområde för studenter, endast ett stenkast från Örebro Universitet.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 2, 3, 9 och 10.

Natur och fritid

I området finns det gått om grönområden och lekparker samt en Friskis och Svettis-anläggning. I närområdet finns även en friidrottshall. Oset och Rynningeviken har en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. På bara några minuter tar du Dig dit på cykel från centrala Örebro. Almby ligger inte långt ifrån markaspåret där elljusspår finns.

Restauranger, nöjen och omsorg

På Almbyplan finns flera restauranger med bland annat pizza, sushi, grekisk och kinesisk mat. Här finner vi även Blomsterlandet, livsmedelsbutiken Willys samt Apotek. I närområdena finns Tybble vårdcentral och Skebäcks vårdcentral.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.