Dolomitvägen 98 / Lundby / Örebro

Ljus 2:a på bottenplan med uteplats i västerläge!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
2 983 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dolomitvägen såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Dolomitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en genomgående fin och fräsch tvåa på BOTTENPLAN med adress Dolomitvägen 98!
Föreningen kommer att utföra badrumsrenovering på denna lägenhet inom en snar framtid. Lägenheten är belägen på bottenplan med förmiddagssol vid entrén och plats för mindre utemöbel. På baksidan finns ett uppfräschat uterum med utgång till ett trädäck som gjorde under 2017 och är i fritt läge med eftermiddags-/kvällssol. Genomgående fint skick med vitmålade väggar i samtliga rum samt laminatgolv och gjordes om under 2015. Klädkammaren är omgjord till ett mysigt barnrum med ett fönster intill det större sovrummet. Ljust kök med hel kyl och frys, diskmaskin och yta samt förvaring. Intill bostaden finns ett förråd där cyklar med mera kan förvaras. Föreningen Brf Tåget i Örebro är en omtyckt och ekonomiskt bra förening. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med möjligheten att kliva ut direkt ut på gräsmattan. Mycket barnvänligt med bilfria innergårdar och lekplats precis vid huset. Finns en gemensamhetslokal samt övernattningsrum att hyra i Dolomiten!

Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.