Dröjabacken 26 / Ekeby-Almby / Örebro

Mycket smakfullt boende på barnvänlig gata!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
119 kvm
Avgift
5 244 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på Dröjabacken såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Dröjabacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby-Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Dröjabacken 26 och ett mycket smakfullt parhus i bostadsrättsform, beläget i populära Ekeby-Almby och med gångavstånd till Hjälmaren. Invändigt finner du genomgående ljusa ytskikt och här är det bara att flytta in. Tilltalande planlösning med öppet mellan kök,matplats och vardagsrum. Parkettgolv i hela huset. Bra ljusinsläpp och härlig rymd med öppet till nock på övre plan. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a dubbla helkaklade våtutrymmen, dubbla uteplatser i sydvästläge, carport med förråd mm. Fin tomt om ca 700 kvm omgärdad av avenbokshäck. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ekeby-Almby

Upplev lugnet, vacker natur och närheten till Hjälmaren. Här kan du göra allt från att fiska, paddla kajak och åka långfärdsskridskor. På hösten lockar svamputflykter. Här får barnen en trygg uppväxtmiljö med naturen utanför dörren.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolan Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av länstrafikens buss 721 in till Örebro. Det går även utmärkt att cykla in till Örebro på cykelbanan som löper längs med Hjälmarvägen (väg 207).

Natur och fritid

I Natursköna Ekeby-Almby finns det fina strövområden. Här kan man ta en promenad på kärleksstigen längs med Hjälmaren för att sedan kliva in på naturreservatet Ekeby Dreve. Man kan även parkera bilen vid naturreservatet Ekeby Ekhage för att ströva runt ekarna och dess underbara vårblomster.

Restauranger, nöjen och omsorg

Nere vid Ekeby-Almbys småbåtshamn finns under sommartid ett café. Längs med gamla Hjälmarvägen finns en nyöppnad pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca 6km till Ica Maxi Universitet och ca 5km till Almbyplan. På Almbyplan finns flera restauranger med bland annat pizzeria, sushi, grekisk och kinesisk mat. Här finner vi även Blomsterlandet, livsmedelsbutiken Willys samt Apotek.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.