Engelbrektsgatan 62 A

Engelbrektsgatan 62 A

Slutpris

1 225 000 kr


Öster— Örebro

Engelbrektsgatan 62 A


Slutpris
1 225 000 kr

Öster— Örebro

Renoveringsobjekt på populära Öster!

Renoveringsobjekt på populära Öster!

Lägenhet med bra planlösning i originalskick, perfekt tillfälle för dig som vill sätta din egna prägel. Bra ljusinsläpp tack vare fönster åt två håll, dels mot den stora gröna innergården, dels mot Engelbrektsgatan. Till lägenheten hör både källare- och vindsförråd. Det allra mesta ingår i månadsavgiften; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg.

Mycket ekonomiskt stabil och välskött HSB-förening som äger marken. Byggår 1944, totalrenoverat inkl. stambyte 1992. Säkerhetsdörrar 2015. Nya fönster och entrédörrar 2022. Föreningen har flera fina gemensamma utrymmen, så som två tvättstugor, samlingslokal med övernattningsmöjlighet och pentry, bastu, cykelrum, grillplats på gården som går att boka, hobbyrum samt miljörum med sortering.

Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbana och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom kort gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, ishockeyhall, simhall och gym. Närmsta mataffär, ICA, ligger mycket nära precis på andra sidan Oskarstorget. Endast 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.


Boarea
50 kvm
Avgift
3 658 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-30

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2023-10-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Engelbrektsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.