Engelbrektsgatan 11c

Engelbrektsgatan 11c


Centralt— Örebro

Engelbrektsgatan 11cCentralt— Örebro

Hemtrevlig fyrarummare med dubbla badrum. Väldigt centralt läge!

Välkommen till Engelbrektsgatan 11C!

Med ett väldigt centralt läge i den populära föreningen Vesslan saluförs nu denna hemtrevliga fyrarummare om 98kvm, våning 3/4 (hiss finns). Lägenheten har de senaste åren genomgått flertalet renoveringar i form av nytt kök 2022, renovering av badrum 2022 samt nya ytskikt i de flesta rummen. Här får du som köpare även mervärden i form av en inglasad balkong i syd-/västläge, dubbla badrum samt ett matrum som är perfekt för middagsbjudningar. Lägenheten erbjuder i dagsläget två sovrum men man kan även bygga om matrummet för att inreda ett tredje sovrum. I form av förvaringsutrymmen finns det en klädkammare, tre pargarderober i sovrum 1, en garderob i sovrum 2, tre garderober i hallen samt ett förråd i källaren.

Brf Vesslan är en mycket ekonomiskt stabil, välskött och omtyckt förening. Föreningen äger marken och har sedan många år tillbaka ett gemensamt elavtal för hushållsel. I föreningen finns flera tvättstugor, bastu, samlings-/festlokal, hobbyrum, övernattningsrum och cykelförråd. Gemensam innergård med lekytor, sittgrupper, grillplatser samt fruktträd och bärbuskar. Förutom den omedelbara närheten till shopping, restauranger, mataffärer mm bor du alldeles intill Svartån och Stadsparken, med mycket vackra promenadstråk förbi Wadköping, Slussen och vidare ut mot Naturens Hus och Rynningeviken.

Intresserad? Kontakta mäklaren för mer information om försäljningsprocessen.


Boarea
98 kvm
Avgift
6 643 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-19

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2024-02-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Engelbrektsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad