Falleniusgatan 6 / Vasastan / Örebro

Modern 2:a högt upp i huset med balkong!

Slutpris
1 830 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 885 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-02-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Falleniusgatan såldes av oss 2020-02-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Falleniusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt upp i huset, på vån 3 av 5, finner du denna moderna och mysiga tvåa. Balkong i nord-/västläge. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol och även solnedgång. Ostört läge med mycket fin utsikt över stor och öppen innergård. Öppen planlösning mellan modernt och noga genomtänkt kök och vardagsrum skapar mycket trevliga sällskapsytor. Genomgående parkettgolv och vita väggar. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderob i sovrummet, klädkammare i hallen och källarförråd. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp. Inom föreningen finns garageplatser i källarplan att hyra, för närvarande ingen kö. Här i Vasastan erbjuds vackra promenadstråk längs med Svartån. Det centrala läget erbjuder också gång-/cykelavstånd till flera mataffärer, shopping och restauranger. Man har goda kommunikationer genom det nära läget till både Södra station och resecentrum. Bussar mot stan/ universitetet går regelbundet och endast 1,3 km till påfart/avfart på E18 med bil.

Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vasastan

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga innergårdar, gröna parker, små butiker och hus med historia om så önskas. Stadsdelen har fått en uppfräschning och en ny stadsbild växer sakta fram. På väster hittar du allt direkt utanför dörren med cykelavstånd till naturområden som Karlslund.

Skolor och barnomsorg

Förskolan Leklunden, närmsta grundskola är Gumaeliusskolan. LBS kreativa gymnasium ligger i området.

Kommunationer

Nära Örebro resecentrum som är centrum för tåg – och busstrafik i Örebro.

Natur och fritid

Karl Johans Park ligger i området, även närhet till Karlaparken. I båda parkerna finns det lekplatser. För den idrottsintresserade är Trängens IP belägen väster i närliggande område där ishall, curlinghall och flera fotbollsplaner finns. I närliggande Markbacken finner man Tegelbruket. Här finns allt från idrott & kultur till lunch. https://www.tegelbruket.org/

Affärer, restauranger och nöjen

Det finns både mataffärer, ett flertal restauranger och apotek i området. Vasastan har närhet till stadskärnan där det finns det gott om nöjen. Konserthuset, Conventum, teatrar restauranger, barer och nattklubbar ligger allt inom gång- respektive cykelavstånd.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.