Filipshyttan 707 / Filipshyttan / Örebro

Enskilt och naturskönt läge vid foten av Kilsbergen

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea/biarea
60/42 kvm
Driftkostnad
23 826 kr/år
Tomtarea
3 594 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Filipshyttan såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Filipshyttan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Filipshyttan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till lugnet på Filipshyttan 707!

Här saluförs nu detta 1-planshus som kan användas som permanentbostad eller fritidshus. Med dess enskilda och natursköna läge är det en riktig sommaroas där man kan sitta i trädgården och lyssna på den porlande bäcken.
Huset är om 60 kvm och erbjuder 2 rum och kök varav 1 sovrum. Vid entrén möts vi av en öppen planlösning mellan kök och matrumsdel. Hemtrevligt vardagsrum med gamla trägolv och en härlig bergslagskamin som bidrar med både värme och mysfaktor.
Uppvärmt med el, luft/luftvärmepump, vedspis och en bergslagskamin.
Bredvid huset finns en vidbyggd uthuslänga med förråd, redskapsbod, snickarbod m.m. På tomten finns även en carport och en stor vedbod.

Filipshyttan ligger vid foten av Kilsbergen, ca 20 km väster om Örebro. Här ligger Garphyttans nationalpark med fantastiskt vackra vandringsleder i Kilsbergen. Här finns även Storstenshöjden som vintertid erbjuder skidåkning med sju pister, uthyrning av skidor, värmestuga och restaurang. I närområdet ligger även Ånnaboda med pulkabacke, längdskidspår och mountainbikespår. Här finns även Ånnabodasjön, en mysig badsjö med både grillplats och värmestuga.
I Garphyttan finns Coop Konsum och ett par olika restauranger. Restaurang Gubbarna på slottsbacken serverar lunchbuffé med husmanskost och i området finns även pizzeria Garpen.
I Garphyttan finns Garphyttan förskola och skola (F-6).

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.