Folkungagatan 12 A / Vasastan / Örebro

Centralt boende med TVÅ balkonger!

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 738 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på folkungagatan såldes av oss 2018-11-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Central 3 rok fördelad på 79 kvm med TVÅ balkonger varav en balkong 5 kvm i västerläge samt en inglasad balkong 10 kvm i österläge mot innergården. Lägenheten är byggd 2015 och ligger på våning 2 av 5 (hiss finns). Modern, öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och stilrent inredd lägenhet med ljusa väggar och parkettgolv. Lägenheten erbjuder även kök med dämpande fullutdragslådor, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, kyl och frys i fullhöjd, helkaklat och stilrent duschrum med tvättmaskin och torktumlare, förvaring i form av skjutgarderober i hall, klädkammare samt lägenhetsförråd i källaren. Garage (separat kö) i källaren. Välskött förening med god ekonomi!

När du bor i Vasastan har du nära till Svartån och trots att du bor mitt i stadens mitt har du alltid behagliga och gröna platser att dra dig tillbaka på. Det centrala boendet erbjuder gångavstånd till Örebros resecentrum som är en knutpunkt för stadsbussarna, men även för länsbussar, charterbussar och taxi. I samband med uppförandet av Resecentrum byggdes en ny gång- och cykeltunnel under järnvägen, vilken förbinder centrala Örebro med västra stadsdelen. Lokalbusslinjer trafikerar Hertig Karls allé och Karlslundsgatan med hållplatser i anslutning till kvarteret. Åker du bil svänger du enkelt upp på E18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration