Folkungagatan 12 A

Folkungagatan 12 A

Slutpris

2 495 000 kr


Vasastan— Örebro

Folkungagatan 12 A


Slutpris
2 495 000 kr

Vasastan— Örebro

Centralt boende med TVÅ balkonger!

Central 3 rok fördelad på 79 kvm med TVÅ balkonger varav en balkong 5 kvm i västerläge samt en inglasad balkong 10 kvm i österläge mot innergården. Lägenheten är byggd 2015 och ligger på våning 2 av 5 (hiss finns). Modern, öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och stilrent inredd lägenhet med ljusa väggar och parkettgolv. Lägenheten erbjuder även kök med dämpande fullutdragslådor, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, kyl och frys i fullhöjd, helkaklat och stilrent duschrum med tvättmaskin och torktumlare, förvaring i form av skjutgarderober i hall, klädkammare samt lägenhetsförråd i källaren. Garage (separat kö) i källaren. Välskött förening med god ekonomi!

När du bor i Vasastan har du nära till Svartån och trots att du bor mitt i stadens mitt har du alltid behagliga och gröna platser att dra dig tillbaka på. Det centrala boendet erbjuder gångavstånd till Örebros resecentrum som är en knutpunkt för stadsbussarna, men även för länsbussar, charterbussar och taxi. I samband med uppförandet av Resecentrum byggdes en ny gång- och cykeltunnel under järnvägen, vilken förbinder centrala Örebro med västra stadsdelen. Lokalbusslinjer trafikerar Hertig Karls allé och Karlslundsgatan med hållplatser i anslutning till kvarteret. Åker du bil svänger du enkelt upp på E18.


Boarea
79 kvm
Avgift
4 738 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-11-22

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på folkungagatan såldes av oss 2018-11-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på folkungagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.