Folkungagatan 12 A / Vasastan / Örebro

Ljus och rymlig trea med lyxen att ha två härliga balkonger!

Slutpris
2 290 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 738 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2020-05-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka Din egen visningstid med mäklaren, ej traditionell öppen visning.

Fin och välskött trea med två balkonger! En balkong i österläge mot innergården och en i västerläge. En balkong för morgonkaffe och en för eftermiddagens solning eller kvällens middag! Mycket bra läge i huset, på våning två och med utsikt mot en villa samt en öppen yta. Lägenheten med sina 79 kvm upplevs rymlig och ljus. Kök och vardagsrum går i vinkel, vilket skapar en fin öppen planlösning utan att kompromissa med möblerbara väggar. I det här köket får du plats med ett stort matbord! Ett sovrum mot innergården och ett sovrum i andra delen av lägenheten. Fint helkaklat badrum med golvvärme. Mycket bra förvaring med klädkammare, garderober och ett källarförråd.

Välskött förening med bra kassaflöde, hög amortering och som äger marken. Garage finns i källaren, 900 kr/mån, separat kö. Mycket bekvämt med hiss hela vägen ner till garaget. Huset byggdes av JM år 2016. Det är oerhört bra ljudisolerat, både genom väggar och fönster. Grönskande innergård med sittplatser och lekplats. Det här nybyggda området i Vasastan har blivit ett oerhört populärt bostadsområde för de som vill bo nytt och med hög standard centralt i Örebro. Många flyttar inom området för att de redan trivs så bra. Busshållplats finns alldeles runt hörnet. Gång- och cykelavstånd till city, mataffärer, caféer, restauranger, Centralstationen och Södra stationen. Nära till flera parker, fina promenadstråk och utegym längs med Svartån. Smidigt med nära till påfart/avfart på E18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vasastan

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga innergårdar, gröna parker, små butiker och hus med historia om så önskas. Stadsdelen har fått en uppfräschning och en ny stadsbild växer sakta fram. På väster hittar du allt direkt utanför dörren med cykelavstånd till naturområden som Karlslund.

Skolor och barnomsorg

Förskolan Leklunden, närmsta grundskola är Gumaeliusskolan. LBS kreativa gymnasium ligger i området.

Kommunationer

Nära Örebro resecentrum som är centrum för tåg – och busstrafik i Örebro.

Natur och fritid

Karl Johans Park ligger i området, även närhet till Karlaparken. I båda parkerna finns det lekplatser. För den idrottsintresserade är Trängens IP belägen väster i närliggande område där ishall, curlinghall och flera fotbollsplaner finns. I närliggande Markbacken finner man Tegelbruket. Här finns allt från idrott & kultur till lunch. https://www.tegelbruket.org/

Affärer, restauranger och nöjen

Det finns både mataffärer, ett flertal restauranger och apotek i området. Vasastan har närhet till stadskärnan där det finns det gott om nöjen. Konserthuset, Conventum, teatrar restauranger, barer och nattklubbar ligger allt inom gång- respektive cykelavstånd.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.