Folkungagatan 38 A

Folkungagatan 38 A

Slutpris

1 450 000 kr


Väster— Örebro

Folkungagatan 38 A


Slutpris
1 450 000 kr

Väster— Örebro

Välskött tvåa med fina öppna ytor och inglasad balkong mot innergården. Mycket stabil förening!

VISNING 23 januari!

Rymlig tvåa med stort kök och fint ljusinsläpp tack vare fönster åt två håll. Inglasad balkong i österläge, mot innergården. Vån 3 av 3 och ingen insyn! I köket är både kyl/frys, diskmaskin, spis och vinkyl från 2018. Hjärtat i bostaden är ofta köket och det stämmer verkligen här. Tack vare att köket tidigare har byggts om får du stora ytor för matlagning och matgrupp. Det här är ett kök som inbjuder till middagar med vänner och familj. På morgonen kan du dessutom enkelt smyga ut med morgonkaffet på den mysiga balkongen, perfekt placerad intill köket. Badrummet är helkaklat och renoverades 2002-2003 i samband med föreningens stambyte. Det är förberett för tvättmaskin. Gott om förvaring med garderober i hall och sovrum, en klädkammare och två tillhörande förråd.

Brf Moroten är en mycket omtyckt och välskött förening som dessutom är ekonomiskt stabil. Man har lån på endast ca 3 500 kr/kvm och friköpte dessutom marken från kommunen för några år sedan. Här finns det gott om parkeringsplatser. Föreningen har 48 bilplatser till 45 lägenheter. Hyran för parkeringsplats, carport och garage är låg, endast 80-235 kr/mån. Vem kan hyra ett garage i centrala Örebro för 235 kr/mån? Medlemmar i brf Moroten kan det!

Här bor du på en lugn gata med endast 15 min promenadavstånd till Resecentrum och city! Bekvämt cykelavstånd till Universitetet och USÖ. I närområdet är det blandad bebyggelse med båda stadsvillor och större bostadshus. Nära till fina promenadstråk längs med Svartån, flera olika parker, mataffärer mm. För din som pendlar med bil är det bra att veta att det är nära till påfart/avfart till E18/E20.


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 182 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-22

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2024-01-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Folkungagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.