Fredsgatan 8

Fredsgatan 8

Slutpris

2 070 000 kr


Centralt— Örebro

Fredsgatan 8


Slutpris
2 070 000 kr

Centralt— Örebro

Smakfull lägenhet med sol nästan hela dagen via både balkong och loftgång! Hushållsel ingår!

Välkommen till en oerhört smakfullt renoverad tvåa i omåttligt populära brf Gillet! Lägenheten ligger högt upp i huset, på vån 5 av 6, hiss finns. Mycket bra läge i huset, ingång från Fredsgatan och balkong ut mot Klostergatan i soligt och fint västerläge! Här får du sol från lunchtid till kväll. På loftgången kan du även njuta av morgon- och förmiddagssolen. I månadsavgiften ingår mer eller mindre allt; värme, vatten, tv, bredband och hushållsel. Ja, du läste rätt - till och med hushållselen ingår! Grannhuset mitt över gatan är en kontorsbyggnad, vilket innebär att du framförallt kvällstid och helger har ett mycket lugnt och nedsläckt hus som granne. Lägenheten är renoverad under åren 2016-2021 och är i mycket fint skick. Tidigare ägare har öppnat upp kök och vardagsrum och skapat en modern planlösning och perfekta ytor för umgänge med släkt och vänner. Öppenheten och de rejäla kvadratiska rummen gör att lägenhetens 68 kvm känns ännu större. Härlig vardagslyx med ett fint inrett dressingroom! Föreningen är mycket stabil, välskött och har en ekonomi i god balans. År 2018 köpte föreningen loss marken från Örebro kommun.

Mycket bra läge mitt i centrala Örebro, endast ett stenkast från slottet och centralstationen. För dig som pendlar med tåg är det endast 2 min gångavstånd från dörren till centralstationen. Om oturen är framme och tåget är inställt, ja då kan du i alla fall enkelt promenera hem igen. När du bor så här centralt använder du nog inte bilen så ofta, men för den bilburna finns det ett garage i föreningen med 56 platser. Hit är det naturligtvis kö, men under tiden finns ett närliggande parkeringshus eller gator i området att tillgå. Härifrån har du gångavstånd till mataffär, apotek, restauranger, shopping, uteliv, biograf mm. Till bostaden hör ett källarförråd. Huset är byggt 1984 och i de här lite äldre föreningarna finns det ofta många fina gemensamma utrymmen. I brf Gillet finns hela sju tvättstugor, grovtvättstuga, träningslokal, mycket fin bastu, föreningslokal med gästrum, samlingslokal, bordtennisrum, ett enkelt snickarrum och till och med odlingslotter. Trevlig och lugn inhägnad och privat innergård med träd, fina planteringar och sittplatser!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 175 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-12-10

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Fredsgatan såldes av oss 2021-12-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Fredsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.