Gamla Hjälmarvägen 34 / Ekeby-Almby / Örebro

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
9 000 kr/år
Tomtarea
924 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Hjälmarvägen såldes av oss 2020-10-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Gamla Hjälmarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby-Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Gamla Hjälmarvägen 34!
Detta tidigare fritidshus är nu till salu! Ett bra och lugnt läge med ett välskött yttre samt inre. Huset har tre rum med ett helkaklat badrum. Uppvärmning sker i dag med luftvärmepump som borgar för låga driftskostnader.
Huset kommer att besiktigas och säljas med friskrivning.

Mycket välkomna på visning önskar Mäklarhuset!!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ekeby-Almby

Upplev lugnet, vacker natur och närheten till Hjälmaren. Här kan du göra allt från att fiska, paddla kajak och åka långfärdsskridskor. På hösten lockar svamputflykter. Här får barnen en trygg uppväxtmiljö med naturen utanför dörren.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolan Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av länstrafikens buss 721 in till Örebro. Det går även utmärkt att cykla in till Örebro på cykelbanan som löper längs med Hjälmarvägen (väg 207).

Natur och fritid

I Natursköna Ekeby-Almby finns det fina strövområden. Här kan man ta en promenad på kärleksstigen längs med Hjälmaren för att sedan kliva in på naturreservatet Ekeby Dreve. Man kan även parkera bilen vid naturreservatet Ekeby Ekhage för att ströva runt ekarna och dess underbara vårblomster.

Restauranger, nöjen och omsorg

Nere vid Ekeby-Almbys småbåtshamn finns under sommartid ett café. Längs med gamla Hjälmarvägen finns en nyöppnad pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca 6km till Ica Maxi Universitet och ca 5km till Almbyplan. På Almbyplan finns flera restauranger med bland annat pizzeria, sushi, grekisk och kinesisk mat. Här finner vi även Blomsterlandet, livsmedelsbutiken Willys samt Apotek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.