Grytängsvägen 7C / Lillån / Örebro

Funktionellt boende på friköpt tomt!

Slutpris
3 705 000 kr
Boarea/biarea
118/4 kvm
Driftkostnad
24 320 kr/år
Tomtarea
384 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Grytängsvägen såldes av oss 2020-10-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Grytängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Grytängsvägen 7c, belägen på friköpt tomt i populära Lillån. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt och funktionellt boende i 1 ½-plan om ca 118 kvm fördelad på 5 rok varav 4 sovrum. Invändigt har villan en tilltalande planlösning med sovrum på bägge plan. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a smakfullt kök, nyligen renoverade dubbla helkaklade våtutrymmen, kamin, isolerglas, uteplats med sol efter lunch samt carport mm. Lättskött tomt. Nära till förskola och skola 1-9 samt vårdcentral. Här bor du naturskönt, men med närhet till city. Det bor många barnfamiljer på gatan och ingen genomfartstrafik. Planritning kommer inom kort! Välkommen att anmäla intresse till visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lillån

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Lillån finns två förskolor. Klöverängens förskola öppnade hösten 2014 i nybyggda lokaler, Klockarängens förskola och Lillåns förskola öppnade januari 2019 i nybyggda lokaler. I Lillån finns två grundskolor. Lillåns södra skola F-6 och Lillåns skola F-9. Finns även Lillåns fritidsgård som ligger mitt i Lillåns 7-9 skola. På skoltid finns det skolcafé och på kvällen förvandlas lokalen till fritidsgård.

Kommunikationer

Med bil tar man sig lätt till Lillån via riksväg 50. Området har två linjebussar Stadsbuss nr 7 och Regionbuss nr 302, och för den hurtige som vill ta cykel finns det fina cykelvägar in till city då avståndet är ca 5 km.

Natur och fritid

Familjärt bostadsområde som erbjuder gröna ytor och lekplatser. Lillån är välkänt för sitt aktiva föreningsliv bl a innebandy, fotboll och tennis. Lillåspåret som ligger i Naturreservatet Kränglan, erbjuder både möjlighet till löpning och skidspår.

Affärer och restauranger

På torget i Lillån finns konditori och frisör samt i närheten en pizzeria. Vid Lillåns handelscentrum (före detta Coop Forum) finner ni Dollarstore, Max hamburgare samt XL-byggbutik. Lillåns vårdcentral och tandläkare finns i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.