Gustavsgatan 40 / Centralt väster / Örebro

Tvårummare med stor härlig balkong

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 499 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustavsgatan såldes av oss 2019-12-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Gustavsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 2:a om ca 66,5 kvm med stor inglasad balkong mot innergården. Här finns möjlighet att renovera och sätta sin egen prägel.
Trivsamt kök med bra planlösning, plats för stort matbord och många middagsgäster. Här är det lätt att trivas - centralt läge med gång- och cykelväg till city, centralstation och mataffär. Busshållplats finns precis utanför.

HSBs Brf Apeln i Örebro är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en trevlig gemensam innergård med grill- och lekplats.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centralt Väster

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga innergårdar, gröna parker, små butiker och hus med historia om så önskas. Stadsdelen har fått en uppfräschning och en ny stadsbild växer sakta fram. På väster hittar du allt direkt utanför dörren med cykelavstånd till naturområden som Karlslund.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolan Nyckelpigan samt grundskolan Al-Salamskolan, årskurs F-9. I närheten ligger även Nikolaiskolan, årskurs 7-9.

Kommunikationer

Centrala väster trafikeras av busslinje nr 1, 2, 3 och 4. Smidigt också med bil att tas sig ut till E18/E20.

Natur och fritid

På centrala väster erbjuds det parker så som Västerpark och Karlaparken. För den idrottsintresserade är Trängens IP belägen i närliggande område där ishall, curlinghall och flera fotbollsplaner finns.

Restauranger, nöjen och omsorg

I de centrala delarna av Väster finns mataffären Tempo, Ica Ekershallen och ett stenkast bort finns även Netto och LIDL. Det finns även flertalet restauranger med pizzerior, sushi och caféer. I området finns även apotek och vårdcentral. Gång- respektive cykelavstånd till city och stadens utbud av restauranger, nöjen och butiker.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.