Hälsogränd 28 / Brunnsängen / Örebro

Barnvänligt område!

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea
117.5 kvm
Avgift
5 083 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Hälsogränd såldes av oss 2020-05-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hälsogränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymligt bostadsrättsradhus om ca 118 m² som är fördelade på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Beläget i barnvänliga Brunnsängen/Adolfsberg. Välplanerat i 1½ plan med en ljus och stilren interiör och här är det bara att flytta in. Praktiskt med badrum på övre plan samt duschrum på entréplanet. Dubbla uteplatser och lättskött trädgård. Uppvärmning via fjärrvärme. Närhet till livsmedelsbutik, lekplats och föreningens gårdshus med solarium, bastu och pingisrum.

Välkomna att anmäla intresse till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Adolfsberg

Med naturreservatet Sommarro runt knuten, närheten till city och Marieberg Köpcentrum får du det bästa av flera världar. I den här klassiska stadsdelen finns flera skolor, lekparker, matbutik, restauranger, tidlösa Brunnsparken och närhet till två golfbanor. Här möts du alltid av ett hjärtligt hej när du joggar runt elljusspåret i Santorieskogen.

Skolor och barnomsorg

I Adolfsberg erbjuds F-6 Brunnsskolan, F-9 Adolfsbergsskolan och Waldorfskolan där det även finns flera förskolor.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinje nr 1, 4 och 22. Ca 10 min bilväg samt ca 15 min cykelväg in till stadskärnan.

Natur och fritid

I området ligger Vänneboparken som är utrustad med tennisbanor, Vårboparken samt Sjättedelsparken. Närhet till Gustavsviksbadet som erbjuder ett äventyrsbad inomhus, utomhusbad samt en 5-stjärnig camping med bla äventyrsgolf. För den golfintresserade finns både Gustavsviks golfbana samt Mosjö golfbana i närheten. Motionsspår finns i Sommarroskogen samt elljusspår i Sanatorieskogen. Brunnsparken lekpark, restaurang och teater.

Restauranger, nöjen och omsorg

Adolfsbergs centrum - Adolf Mörners plan - ligger folkparken Brunnsparken med dansbana, restaurang Svalan, festlokaler och lekpark. I centrumet finns också livsmedelsbutik ICA parkhallen. I området finns vårdcentral, apotek, folktandvård samt servicehem.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.