Hjärstavägen 24 / Gamla Hjärsta / Örebro

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea/biarea
145/80 kvm
Driftkostnad
27 024 kr/år
Tomtarea
1 007 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Hjärstavägen såldes av oss 2020-06-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hjärstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Hjärstavägen 24! En mycket smakfull och välskött 20-talsvilla med ett fint och lugnt läge i Gamla Hjärsta. Villan har en boyta om ca: 145 m² 5 rum och kök varav 3 st sovrum samt 2 st möblerbara hallar. Ljust och trevligt kök, sällskapsrum med kamin, matrum med utgång till ett stort härligt inglasat uterum på ca: 24 m² samt 2 st fina solterrasser. Dubbla våtutrymmen, bergvärme för låga energikostnader, stor fin friköpt tomt om 1007 m², carport, förråd, mm. Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder! Kontakta mäklaren för mer information och visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gamla Hjärsta

Här låg en av Örebros äldsta skofabriker Rex en gång i tiden, nu är området ett klassiskt villaområde och kallas i folkmun ”Gamla” Hjärsta, en genuin och mysig plats att bo och leva på.

Skolor och barnomsorg

I området finns Karl Johans skola som är en friskola med musikinriktning. Den har årskurserna 4-9. I området finns även Västra Engelbrektsskolan som är en kommunal grundskola F-9. Finns ett flertal förskolor – Förskolan Lillstugan, Förskolan Larsgården, Förskolan Sagan och Nyckelpigans Förskola.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbussar linje nr 3, 4 och 6. Snabbt och smidigt att tas sig till och från området via E18/E20.

Natur och Fritid

Gamla Hjärsta är ett villaområde som ligger nord-/väst om Örebro citykärna. I området finns Parken Brovallen. För den skidintresserade så finns Skidshopen där man både kan köpa och hyra skidor.

Restauranger, nöjen och omsorg

I området finns Mikaeli Vårdcentral och Mikaeli Vårdboende. I närområdet finns livsmedelsbutiken Coop Baronen, restaurangerna Saigon och köket restaurang och pizzeria samt Kötthandlar´n. Gångavstånd också till centralt väster som erbjuder flertalet restauranger, ICA, apotek, bank m.m.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.